now I'm home

tjenixeen
kom hem vid tre från sjön och då åkte vi till min morfar som fyller 64 år idag grattis ! och nu sitter jag hemma och ska snart till becca sen ska vi ta en bus till michelle och vi får se vad som händer där :)
juste vi va ju ute med båten det va skit mysigt och jätte varmt asså jag driver inte det va typ 40 grader ! och jag blev bruun :D :O lägger in lite bilder sen men nu ska jag dra kyssar!

HEJDÅ SÖTNOSAR

idag åker vi ut m båten över helgen och vi ska träffa pappas kompisar och jag kommer träffa min kommpis nadia igen! det va skit länge sen. det ska vara bra väder hela helgen så jag kommer bli brunast så hejdå suckers :)
kyss och smek


HEJSAN

sitter här med becca som kollar på tv, har inte skrivit på ett tag men har inte haft tid, kan försöka berätta lite kort vad som har hänt :)

i måndags hände inget speciellt jag vakna vid typ ett och va het själv hemma fett skönt :) sen åkte jag till michelle vid typ 3-4 tiden och vi tog moppen ner till stranden och låg där och solade och snackade ett tag jätte mysigt faktiskt :)sen åkte vi upp till hennes pojkvän tobbe som meckade men sin folkrace bil som han ska börja tävla med snart fett coolt :D sen åkte vi hem t michelle och åt middag :)
i tisdags följe jag och kiki med Becca till tandläkaren sen gick vi ner till hamnen i  nynäs och åt mjukglass mednas alla andra sov haha klocan va typ 12 :O iaf sen åkte vi till sunnerby och träffa nåra och va där ett tag sen skulle vi åka hem fast jag och becca hoppade av hos michelle men det visade sig att hon inte va hemma och hennes mobil hade dött så vi fick inte tag i henne haha. jag och becca tog en cykel från henne och cyklade och letade efter henne men hittade henne inte xD  till slut fick vi tag i henne och då hade hon precis kommit hem :P vi cyklade hem t henne och vi va fett trötta hade typ cyklat en mil eller nått hah xd sen efter nåra timmar ¨ålkte jag och becca ner och käka pizza det va fett gott :) sen kom michelle till pizzerian och vi cyklade till sunnerby och sen va vi där :)
i onsdags åkte jag till älvsjöbadet med älsklings julia och vi hade köpt jätte mkt gott med oss sen mötte vi nåra av hennes kompisar där och solade och badade vi hade jätte mysigt :) hade inte tänkt att bada men blev såklart iputtad av massa och hade kläder på mig så blev jätte blööt! men fick låna ett par shorts och en tröja av julia när jag skulle åka hem som tur va hah :)

michelle solar solarium höhö


michelle bästevän :) <3

rebecca kisselissade xD


HAHA flumm bild


skulle jag passa i blondare hår?

 
vilket är finast ? (har inget smink)

facebook test

 
gjorde det här testet på fb villken av beyonces låtar är du? jag blev disappear och texten stämmer ju oxå ! skit läskigt
här är låten oxå, tycker det är jätte bra !
 

hur kan man vara så snäll? <3

hej alla söta, imorgon är det midsommarafton och vi ska till min farmors land-.-  mina kusiner och allt sånnt kommer vara där, dom brukar vara rätt så roliga och en av mina kusiner har en kompis som bor där min farmor bor hoppas han kommer förbi oss, han är sit snygg haha så hoppas det blir en lyckad midsommar! vad ska ni göra? nått roliage än mig?

jag och mina älsklingar julia och irena, skolavslutning 2009 ! <3
klicka för större bild


frågor/test

[x] Du har fler än 10 nagellack
[x] Du har eller har haft lösnaglar
[x] Du har en bild på dig själv som bakgrundsbild
[ ] Du har färgat/slingat håret
[x] Du brukar säga "blonda" saker.
[x] Du har alltid din mobil med dig
[x] Du dansar vilt när du är ensam hemma 
[ ] Du går aldrig hemifrån utan att vara sminkad

SUMMA: 5


 Du älskar:
[ ] Glitter
[x] Färgen rosa
[x] Shopping
[] Dekorationer
[x] Speglar
[ ] Skolan
[ ] Enhörningar
[x] Disneyfilmer
[x] Ljus
[x] Blommor
[ ] Mjukisdjur

SUMMA: 6

Du shoppar på:
[x] Bikbok
[ ] Tara
[ ] Zara
[x] H&M
[ ] New Yorker
[x] Gina Tricot
[x] NK

SUMMA: 4




 Du säger ofta:
[ ] Whatever
[x] Oh my god!
[x] Vet inte
[ ] Cutie
[ ] Hot
[X] Visst
[X] Säkert
[x] Ursäkta?
[ ] Fabulous

SUMMA: 5





Du läser:
[x] Frida
[ ] Cosmopolitan
[ ] Glamour
[ ] Marie Claire
[ ] Elle
[x] Veckorevyn

SUMMA: 2




 Du Tycker om/har sett dessa filmer:
[ ] Elizabethtown
[ ] Girls Club
[x] Freaky Friday
[ ] The Notebook
[ ] A Walk To Remember
[ ] Sweet Home Alabalma
[ ] Where the heart is
[ ] Just My Luck
[x] John Tucker Must Die
[ ] Centerstage
[ ] Girls United
[ ] How To Lose A Guy In 10 Days
[ ] Mona Lisas leende
[ ] My Girl

SUMMA: 2





Du brukar kolla på:
[x] Lost
[x] America's Next Top Model
[ ] Project Runway
[x] Desperate Housewives
[ ] The Simple Life
[x] Men In Trees
[ ] 8th & Ocean
[  ] Grey's Anatomy
[x] OC
[  Laguna Beach/The Hills
[ ] Nip/Tuck
[ ] Gilmore Girls
[ ] One Three Hill
[ ] Heroes

SUMMA: 5



Du gillar:
[ ] Paris Hilton
[ ] Jessica Simpson
[x] Mariah Carey
[x] J-Lo
[x] Britney Spears
[x] Beyonce Knowles
[x] Christina Aguilera
[ ] Hilary Duff
[x] Lindsay Lohan
[x] Gwen Stefani

SUMMA: 7




0-10: Föddes du till kille..?

10-20: Tjejig

20-30: Lagom tjejig

30-40: Väldigt tjejig

40-81: Fjortis på riktigt eller ? (50)

Angående lösnaglar

                                    
Anonym, om resultat på naglarna:
vart har du köpt dom?

Sv:
lösnaglarna är märket depend och jag köpte dom på hm, finns även på lindex, kicks och andra affärer med smink och andra skönhets produkter !

fuck kärleken

du är inte värd mina tårar så jag ska inte gråta över dig ! så nu skiter jag i allt. jag ska glömma allt! okej jag håller kanske med dig men jag vill ändå säga att dom stunder vi haft har vart en av dom bästa och jag trodde det skulle bli vi lixom men det räckte inte hela vägen. jag hoppas att du kommer ha det bra. och jag tycker det är syd att vi inte kan ha kontakten, men jag tror det är bäst att vi aldrig mer snackar för skulle bara fastna vid dig igen och jag måste fan gå vidare !


MOPPEKORT !

YESYESYEEES! jag klara av moppe kortet så nu väntar jag bara på moppen :D
idag så åkte jag hela vägen till nacka för att gå moppe -kursen så att jag får köra moppe sen när jag fyllt 15 (den 15 juli glöm inte att gratta mig hahah) så vi  kom  dit och det va fler flolk än vad jag trodde skulle vara där. Vi va i nacka gymnasium fett pinsamt det va skit många från gymnasiumet där oxå :O fattar inte varför dom  va det? edet är ju sommaqrlov:P iaf, vi va så många så vi fick dela upp oss i två grupper min grupp fick börja med att sitta och lyssa på en gubbe som babbla om massa grejer i ca 4-5 timmar !! skiit jobbit somna typ haha :P jag  träffa någa jätte schyssta tjejer skit snälla faktiskt :) sen va det en jätte snygg kille där också hah ååh skit snygg, ska hitta han på facebook hihi ;) iaf efter att han snackat i typ 3 timmar  fick vi lunch det bästa typ haha :) sen snackade han igen i typ 1,5 timmar sen skulle vi få köra upp :D det va skit kul jag åkte runt där haha och så klummpig som jag är så  åkte jag in i en lampstolpe haha så typiskt mig asså xD alla bah skratta åt mig faan skämmde ut mig seriöst :$ aja heter man alexandra såå !
men nu ska jag äta lite är skiit hungrig får se vad som händer sen puss hej



resultat på naglarna

har satt på lösnaglar som sagt. man behöver inte fila eller måla dom är redan snygga! mina naturlga naglar är verkligen inte snygga nu så då blir det jätte bra med lösnaglar :)
så här bler resultatet, vad tycks?

SOMMAR FUCKING LOV

hej alla söta !
ser ni att jag har firrat ny design? vad tycks? själv tycker jag den är helt ok :)
igår va det skolavslutning som alla år, sist av alla.. vi samlades i klassrummet och sa hejdå till klassen och fick våra betyg! usch jag blev inte nöjd nästa år ska jag KÄMPA för bra betyg vi börjar lixom 9:an då :O det ska ändå bli kul men fan va jag ska kämpa! efter allt i kyrkan åkte vi alla tjejer till stan och sprang omkring i ösregnet barbenta och i högklackat och sjöng så man såg hur folk kolla snett men vi brydde oss inte haha.
men nu tycker jag att det ska bli riktig sommar med sol och värme så man kan bada och bli brun inget regn och kallt usch säger jag bara ! så nu sitter man här sjuk på sommarlovet oxå, är jätte förkyld och är skit hes, låter som en kille fan xD men jag skiter om jag är sjuk jag ska ha kul iaf haha men nu ska jag värma lite chocklad och kolla lite film och hoppas på att jag blir frisk. så min kväll blir bara lite chill inte kul men men.. hur ser eran kväll ut?
kyssar

JAG ÄLSKAR ER !


design kommer

header kommer snart

pallar inte mer

jag tänker inte blogga på ett tag, inte för an jag blivit glad igen..
nää nu ska vi inte deppa fan det är ju SOMAR FUCKING LOV! och allt har löst sig från det att jag inte pallade mer.det handlade om mitt "påg" vi typ bråkade och så men vi har löst det nu och aa det är väl bra :D<3
skriver mer sen puss

jag verkligen älskar denna låt !


fuck off and die !

hej alla sitter i min säng med datorn i knärt och pluggar svenska. Jag skriver en novell om en kille som blir våldtagen tycker den är jätte hemsk själv faktiskt !
iadg har jag vart i skolan och det är vissa personer (säger inga namn) som har sån jävla dålig stil och vissa av dom har förändrats så jävla mycket. du som alltid har varigt så snäll och söt, det har alla tyckt. Så blir man sånhär nee det gillar jag inte. jag har stört mig på er ett tag nu speciellt dig. Okej det är småsaker men som blir till en så jävla stor grej! jag älskar er och det har jag alltid gjort men det här va droppen och så som ni beter er, så gör man fan inte det här va droppen !

juste jag handlade lite igår kan slänga upp lite bilder på det sen måste bara skriva klart min novell :) ha det bra skum banan! <3


JAG ÄLSKAR ER <3
(nej det handlar inte om dom i texten)




 

"kan jag få smaka bajs för i helvete! vad sa du?" HAHA

hej alla jag skriver ett litet inlägg för att jag måste bli bättre haha. idag har jag vart i skolan och vi hade svenska på förmioddagen och vi ska skriva en novell och jag kom igång lite segt så måste skriva klart den till onsdag måste skynda mig med den!! sen har vi so till imorgon och vi ska ha en depatt om abort det måste jag skriva lite om nu, det är bara det att jag glömde mina papper i danielas väska? men aja. asså vi har skit mkt läxor nu i slutet det är skit jobbigt!! vi har ju depatten t imorgon, svenska och spanska till onsdag sen engelska och no till torsdag assåååååååå shiiit nu måste jag plugga ses sen pussssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

RSS 2.0