shopping idag

hejsan idag va jag i skolan och jag, daniela, julia och sofia gick till gina tricot för att shoppa lite hade hört att dt skulle vara jätte rea och DET va re:D jag köpte 2 koftor och en tunika för 130 kr :OOOOOär inte dt billigt. båda koftorna kostade 49 kr styck och tunikan 29kr.
 

Skriver imorgon eller på söndag för imorgon ska jag och bruudarna kolla på BIIOOO:D
pussar och kramar från lilla alexandra

.

Här är några bilder, dom till vänster är såna vi är vana att se i tidningar osv och hur många gånger har man inte sett en tjej i en reklamannons och undrat hur fasen hon kan ha så jäkla fin hy, det är såklart via datorn hon får sin fina hy! Bilderna på höger sida är orginalbilderna, dom vi borde se men som vi nästan aldrig gör.


Mobil Bloggar

Tjenixen jag kunde mobilBlogga:-d Hah jag är iaf på väg till Rebecca nu och dt är super kallt ute och dt snöar-.- aja skulle kolla om dt gick kyss och smek/a. Friberg

:D

ååh jag kom på hur man tog bort koden hahah guud va jag är bra på datorer :DD

shulelulul


Nu har dt hänt nått med min design under varemda inlägg så står dt " din kod här" :S hur fan ta man bort dt dt är jätte fuult? nån som vet haha ??
iaf sitter i mitt rum och precis skrivit klart svenskan man skulle typ skriva en historia. Ska snart gå till min älskling Rebecca sen ska vi på träning i nynäs. har inte skrivit på ett tag men dt har inte hännt så jätte mkt kul häller. iskolan va dt som vanligt plugga hela tiden och blablabla. Juste ska på bio på fredag men sötnosaarna kanske skrivit dt i ett annat inlägg men vi ska se "itaket lyser stjärnorna" och vi har reserverat biljetter :DD dt verkar vara världens bäästa film. aja nu måste jag gå rebecca ringer mig nu men skriver imorgon eller i kväll:)
och du som undra om jag kunde lägga ut några bilder på min familj så kan jag gör dt lite senare:)
 puss och kram på er!!<3<3

så snygg


Den som vet vad hans blogg heter skriv en komentar. måste veta haha 
puss/ a.friberg

 

"i taket lyser stjärnorna"

Jag och tjeejornaa kanske ska gå på den filmen nästa fredag (30/1) den verkar jätte bra:)
och tsatziki är ju med!! ååh han är såå söööt:)<3


hej:)

Haj har inte skrivit på ett tag men har inte hafft tid och så. men kan berätta lite snabbt vad som har hänt: i helgen så va jag på bio med tjejjornaa:D<333333 vi såg "bröllopsbuellen" och den va bra. Sen sov jag hos daniela:D. i måndags började skolan igen efter helgen kom inte ihåg va vi gjorde då. i tisdags va jag i skolan och jag, vira, julia och irena satt typ i caffet hela dan haha men vi hade myys iaf:) älskaar er!<33 sen på onsdagen va jag i skolan sen efter åkte jag t sunnerby (ni som inte vet vart dt ligger så ligger dt i nynäshamn och det är fett många snygga killar där bara satt ni vet hahah (;) och där mötte jag min älskling michelle och hennes poojkvän Tobbe:)) sen hade vi träning (det va jätte jobbigt) till hal TIO! :O idag va jag i skolan (som vanligt) dt hände inget spec sen efter skolan så segade jag till tåget för att jag gick med bebiisarna och då missa jag tåget haha inte så ovanligt men men. Sen när jag entligen kom, hem så träffa jag min sötnooos rebecca och vi snacka om allt och inget och hade bara myys. men ska gå och kolla tv. 
puss och kram  

hatar rubriker

jag har inte skrivit på ett tag men jag har inte haft tid och jag pallar verkligen inte skriva nu heller, allt är skit just nu. Vet inte vad jag ska göra. På ett sätt ångrarf jag att jag träffade dig men ändå inte. jag visste inte vad jag tyckte om dej men jag gillar dig jätte mkt,och jag vet inte vad jag känner just nu.  jag trodde jag kunde lita på dej men tydligen inte. jag trodde dt skulle bli ngt mellanm oss.. 
"Det finns tider då man måste va krigare,släppa allt och gå helt enkelt vidare."
 


Rösta

Maggie Gyllenhaal


Maggie har gått från sitt långa lockiga hår till en kort page. Funkar den trendiga frissan på henne?

Vilken frisyr passar bäst?

själv skulle jag aldrig  klippa page. Tycker heller inte att Maggie Gyllenhaal är så söt men hennes långa lockiga hår va fint och fattar inte hur hon kunde klippa av dt?

ingen rubrik

idag har jag typ pluggat hela dan gud va tråkit men jag va tvungen för imorgon börjar vi skolan och jag va ju ledig från skolan i två veckor för jag åkte till USA:) och då missade jag typ jätte mkt. jag blev klar med projektet det känns bra men jag har matte, engelska och musik kvar åååååh va jag bara vill försvinna just nu och bara slippa allt!! men får prata med lärarna imorgon hur vi ska göra med alal proven..

Iaf från i söndags till igår så sov mina älsklingar Daniela och Julia hos mig och vi hade jätte mysit :)  jag mötte dom vid tåget i söndags och vi gick till en pizzeria och åt pizza:D jätte gått. Seen åkte vi hem till mig och öppnade packet :D Av daniela fick jag världens finaste text! :)<3 och av julia fick jag ett par jätte söta leopard tofflor med ett halsbanf och ett nagelack i:)<33 Tack så jätte mkt för presenterna sötnosar dom va jätte fina! sen badade vi i min pool och snackade om allt och inget, och daniela och julia jag längtar till 2011 haha! ;D Sen på kvällen elr natten rättare sakt hah så kollade vi på en skräckis om hajar asså den va inte så bra det kändes inte som en film elr va man ska säga:P men dt va ändå läskit när hajarna kom.. juste håll på att glömma att vi åt ju tacos oxå jag julia och daniela lagade väldens goaste haha vi hade iaf jätte kul :DD











trion föralltid


puss och kram<33

Nästa 2009


RSS 2.0